Om oss

Badgaldo är ett svenskt företag som har specialiserat sig på kläder, smycken och muggar. Med sin speciella nisch och sina eftertraktade designer har företaget kommit att bli populärt inom samtliga målgrupper de riktar sig till. Här nedan följer en kort beskrivning av det sortimentet som finns just nu:

Kläder

Kläderna finns inom fyra olika kategorier: couple tees, överdelar, nederdelar samt ytterplagg. I detta innefattas bland annat tröjor med text, namn på städer och kläder som ser ”sportiga” ut. Det finns även kläder som för tillfället är på modet, såsom militärfärgade bombarjackor och tröjor som är väldigt fashionabla – samtidigt som det finns en genomgående originell riktning i designen. Kläderna finns framför allt i neutrala färger såsom svart, vitt, grått och grönt. Det finns även två olika kollektioner: familjekollektionen och stilren kollektion. I familjekollektionen finns det tröjor med texter som ”queen”, ”together” och ”princess”. I det stilrena kollektionen finns det enfärgade eller neutralt färgade plagg i en enkel design som passar för de allra flesta. Någon som gör företagets utbud unikt är att det finns en möjlighet att skapa sina egna plagg genom att lägga till texter och citat på dem. Detta är, för klädbutiker, en nyskapande idé som gör att kundinflytandet ökar och gör det möjligt för kunderna att vara mer delaktiga i sina möjligheter att bestämma över sina egna kläder, vilket i sin tur innebär en större valfrihet för konsumenten.

Historia

Företaget grundades år 2013 i liten skala med huvudsäter i Älvsjö, Stockholm. Med sitt stora engagemang och sina innovativa idéer där de blandar mode med sportigare stilar och samtidigt gör det möjligt för kunden själv att få inflytande över utseendet på kläderna har de skapat sig ett framgångsrikt koncept. Med en stor lyhördhet inför kundernas behov, intressen och önskemål har kundbasen stadigt utökats över tid. Detta har i sin tur gjort att företaget har expanderat och i dagsläget fungerar det framför allt som en internetbutik vars kundbas är internationell och sträcker sig över hela världen. Företaget innehar F-skattsedel.

Betalsätt

Det finns flera olika betalmetoder att använda sig av på webbbutiken och överföringarna av pengar som sker är alltid säkra och kan göras genom MasterCard, Visa, Klarna och Paypal. Betalningarna är alltid krypterade för att kunden ska ha så hög säkerhet som möjligt. Det går att betala både direkt på sidan eller genom faktura via Klarna där betalningen kan ske inom 14 dagar. Internationellt går det att betala både genom Paypal och med kreditkort. Alla priser på sidan visas inklusive moms och den förbestämda valutan är SEK om inget annat har valts.

Kontakt

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss här:
Kontaktformulär

Organisationsnummer: 556961-1329

The Badgaldo Shop
Stamgatan 71
12574 älvsjö